Flere bedrifter må få støtte fra regjeringen, mener LO

Regjeringen forlenger kontantstøtteordningen til reise- og utelivsbransjen til februar. LO mener flere bedrifter må få støtte.

CORONA-TILTAK: Leder i LO, Hans-Christian Gabrielsen, under møtet i kontaktutvalget for partene i arbeidslivet. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
CORONA-TILTAK: Leder i LO, Hans-Christian Gabrielsen, under møtet i kontaktutvalget for partene i arbeidslivet. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer

– Det er mange bedrifter som rammes av koronatiltakene, som faller utenfor ordningen, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen i en pressemelding.

– Etter vårt syn burde vi hatt en generell ordning som ikke skilte på næringskoder, men som ga kompensasjon til alle bedrifter med stort omsetningsfall, legger han til.

LO-lederen mener ordningen med forhøyede dagpengesatsen for permitterte og helt ledige også må forlenges. Ordningen, som medførte at satsene ble økt fra 62,4 til 80 prosent, utløper ved nyttår.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer