KORK FØRTE TIL NØDLANDING:  Da en uheldig flyvertinne skulle åpne en flaske med Champagne om bord i Easyjet-flyet, smalt korken i taket slik at oksygenmaskene over setene til kabinpersonalet falt ut, skriver The Telegraph. Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX
KORK FØRTE TIL NØDLANDING: Da en uheldig flyvertinne skulle åpne en flaske med Champagne om bord i Easyjet-flyet, smalt korken i taket slik at oksygenmaskene over setene til kabinpersonalet falt ut, skriver The Telegraph. Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX Vis mer

Fly måtte nødlande da flyvertinne smalt champagnekork i taket så oksygenmaske falt ut

Ferie forsinket av kork.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Mange liker å kose seg litt ekstra når de skal ut på en etterlengtet reise.

For passasjerene som bestilte litt sprudlevann da de fløy med Easyjet fra Gatwick i London til Dalaman i Tyrkia 7. august i år, ble nok ikke det som skulle bli en hyggelig flytur så hyggelig som de hadde forestilt seg.

Da en uheldig flyvertinne skulle åpne flaska med Champagne, smalt nemlig korken i taket slik at oksygenmaskene over setene til kabinpersonalet falt ut, skriver The Telegraph.

Måtte nødlande Kapteinen skal ifølge The Sun ha beklaget overfor passasjerene og sagt at de ikke kunne fortsette reisen med oksygenmaskene ute.

Flyet som var halvveis på den fire timer lange turen, var dermed tvunget til å nødlande for å reparere skadene i Milano.

- Alle problemene, forsinkelsen og kostnadene forårsaket av en champagnekork: Ingen om bord kunne forstå det, men folk jeg snakker med synes det er morsomt, sier en av passasjerene.

En talsperson fra Easyjet bekrefter ifølge The Telegraph hendelsen, og sier kapteinen fulgte flyselskapets sikkerhetsprosedyrer da han landet for å utbedre skadene.

Episoder i lufta Rett som det er skriver medier verden over om episoder i lufta. Ofte er de ikke så uskyldige som hendelsen med champagnekorken.

I januar kunne du for eksempel lese om da kanadisk politi valgte å storme flyet da en full 29-åring stjal megafonen om bord.

Eller den fulle australieren som truet flyet ned på bakken fordi han ikke fant lommeboka si, og som ble dømt til å betale ekstra overnatting for de 81 medpassasjerene.

I mai gikk historien om Tom (22) sin seiersgang. Han ble utestengt av lavprisselskapet Jet2.com på livstid, fordi han viste fram sin strategisk plasserte «Pinocchio»-tatovering til de andre flypassasjerene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer