For å finne vinen som passer best med grillet mat, er det spesielt en drue du bør se etter

Som skapt for grillmat.

RØKT OG SØTLIG: Grillmat med følge som for eksempel barbecue-saus, krever vin med smakskraft og fruktsødme. Foto: Torbjørn Berg
RØKT OG SØTLIG: Grillmat med følge som for eksempel barbecue-saus, krever vin med smakskraft og fruktsødme. Foto: Torbjørn Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Grillsesongen er i full gang, og spørsmålet om drikkefølge dukker som vanlig opp. Vin er definitivt et fullgodt alternativ til øl selv om mange sverger til førstnevnte enten på grunn av gammel vane, egen preferanse eller det praktiske aspektet. Uansett om du velger øl eller vin, er det greit å finne et produkt som leverer varene og fungerer til formålet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer