TREFFES GJENNOM VENNER: Nettdating har ennå ikke overtatt som førstevalg i sjekkearena. En fersk undersøkelse Ipsos MMI har utført for Dagbladet, viser at 30 prosent har møtt sin nåværende partner gjennom felles venner. Foto: COLOURBOX
TREFFES GJENNOM VENNER: Nettdating har ennå ikke overtatt som førstevalg i sjekkearena. En fersk undersøkelse Ipsos MMI har utført for Dagbladet, viser at 30 prosent har møtt sin nåværende partner gjennom felles venner. Foto: COLOURBOXVis mer

- For mange blir nettdatingen et evig jag

Slik får du en vellykket date.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - En date er en sårbar situasjon. Bare å fokusere på utseendet er ikke en god idé. Et menneske er så mye mer enn det, sier Bjørk Matheasdatter, parterapeut og relasjonspedagog.

Nettdating har ennå ikke overtatt som førstevalg i sjekkearena. En fersk undersøkelse Ipsos MMI har utført for Dagbladet, viser at 30 prosent har møtt sin nåværende partner gjennom felles venner.

Deretter følger på byen, jobb, utdanning, fritidsinteresser og så nettdating. Felles venner er den vanligste inngangsporten til å møte framtidig partner i alle aldersgrupper. Nettdating er vanligst i aldersgruppa 30 til 39 år.

- Mange treffer hverandre gjennom venner, og det kan kjennes trygt blant annet fordi du får verifisert personen. Men du kan ikke sitte og vente på at en som passer for deg, skal dukke opp i vennekretsen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn