Du leser nå Dagbladet Pluss

- For mange blir nettdatingen et evig jag

Slik får du en vellykket date.

TREFFES GJENNOM VENNER: Nettdating har ennå ikke overtatt som førstevalg i sjekkearena. En fersk undersøkelse Ipsos MMI har utført for Dagbladet, viser at 30 prosent har møtt sin nåværende partner gjennom felles venner. Foto: COLOURBOX
TREFFES GJENNOM VENNER: Nettdating har ennå ikke overtatt som førstevalg i sjekkearena. En fersk undersøkelse Ipsos MMI har utført for Dagbladet, viser at 30 prosent har møtt sin nåværende partner gjennom felles venner. Foto: COLOURBOXVis mer

(Dagbladet): - En date er en sårbar situasjon. Bare å fokusere på utseendet er ikke en god idé. Et menneske er så mye mer enn det, sier Bjørk Matheasdatter, parterapeut og relasjonspedagog.

Nettdating har ennå ikke overtatt som førstevalg i sjekkearena. En fersk undersøkelse Ipsos MMI har utført for Dagbladet, viser at 30 prosent har møtt sin nåværende partner gjennom felles venner.

Deretter følger på byen, jobb, utdanning, fritidsinteresser og så nettdating. Felles venner er den vanligste inngangsporten til å møte framtidig partner i alle aldersgrupper. Nettdating er vanligst i aldersgruppa 30 til 39 år.

- Mange treffer hverandre gjennom venner, og det kan kjennes trygt blant annet fordi du får verifisert personen. Men du kan ikke sitte og vente på at en som passer for deg, skal dukke opp i vennekretsen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.