Forbudte Oslo: Disse selger seg

Mens de fleste på Karl Johan nyter ferien, sola og deilige dager, blir andre tvunget til å selge kroppen. En ny rapport avslører rystende og hjerteskjærende historier.

DELER SINE HISTORIER: Før var det vanligere med gateprostitusjon i sentrum av Oslo. Nå har kvinnene og mennene som selger kroppene sine, funnet andre måter å komme i kontakt med kundene på - blant annet gjennom møter på hoteller, viser ny rapport. Illustrasjon: Kjell Erik Berg
DELER SINE HISTORIER: Før var det vanligere med gateprostitusjon i sentrum av Oslo. Nå har kvinnene og mennene som selger kroppene sine, funnet andre måter å komme i kontakt med kundene på - blant annet gjennom møter på hoteller, viser ny rapport. Illustrasjon: Kjell Erik Berg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer