Foreldrene har allerede gitt sønnen hver sin nyre. Men nå har Nikolai (22) igjen behov for hjelp

Nyresyke Nikolai har fått livet i gave - igjen og igjen.

VENTER SPENT: Nikolai Raabye
Haugen ble født med en sjelden tilstand som
ødela nyrene før han ble født. I 1998 fikk han nyre av mamma. I 2006 fikk han nyre av pappa, men nå trenger han en ny nyre igjen. Foto: Svend Aage Madsen og privat
VENTER SPENT: Nikolai Raabye Haugen ble født med en sjelden tilstand som ødela nyrene før han ble født. I 1998 fikk han nyre av mamma. I 2006 fikk han nyre av pappa, men nå trenger han en ny nyre igjen. Foto: Svend Aage Madsen og privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nikolai Raabye Haugen (22) fra Andenes i Nordland lever uten nyrer, og reiser til livsviktig dialyse- behandling på Stokmarknes annenhver dag.

- Inkludert reisen tar hver behandling ni timer. Jeg ser på det som jobben min – inntil legene finner en passende nyre slik at jeg kan transplanteres for tredje gang, sier 22-åringen.

Kroppen hans er full av arr etter de mange operasjonene han har vært gjennom. Han er smertelig klar over at det er stor mangel på livreddende organer.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer