Foreldrene holdt hemmeligheten skjult i over 50 år. Så fant Maria adopsjonsbrevet i pappas safe

- Det siste året han levde, sa pappa flere ganger at han ville fortelle meg noe, men at han ikke visste om han klarte det.

OVERRASKELSE: Maria, her
 med hunden Sally, var den eneste som ikke visste sannheten da hun vokste opp. Foto: Petra Älvstrand / Allers Sverige
OVERRASKELSE: Maria, her  med hunden Sally, var den eneste som ikke visste sannheten da hun vokste opp. Foto: Petra Älvstrand / Allers Sverige Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Maria vokste opp som enebarn i et trygt og lykkelig hjem. Det hun ikke visste, var at moren og faren hennes bar på en hemmelighet. En hemmelighet som både de og omgivelsene hadde holdt på i over 50 år.

En svart lommebok i en safe inneholdt en livshemmelighet som Maria Dysholms pappa nesten tok med seg i graven for tre år siden.

- Det siste året han levde, sa pappa flere ganger at han ville fortelle meg noe, men at han ikke visste om han klarte det. Ettersom det virket som det var så tøft for ham, sa jeg alltid at «vi tar det senere». Jeg tenkte at det i verste fall handlet om at han hadde barn som jeg ikke visste om, sier Maria.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer