Du leser nå Dagbladet Pluss

Foreldrepermisjon på fire hjul

Da Rebecca og Magnus Ravneberg (34) ventet barn, dro de på Caravan-messa og la en slagplan for en eventyrlig foreldrepermisjon med datteren Frøya i bobil på kryss og tvers av Canada.

STRANDIDYLL: I Costa Rica har familien byttet ut bobilen med en leid leilighet og nyter stille dager i vakker natur. Alle foto: Rebecca og Magnus Ravneberg
STRANDIDYLL: I Costa Rica har familien byttet ut bobilen med en leid leilighet og nyter stille dager i vakker natur. Alle foto: Rebecca og Magnus RavnebergVis mer

Å tilbringe den første permisjonstiden i nærhet kun med hverandre, er den beste beslutningen Magnus og Rebecca Ravneberg har tatt. Den opprinnelige planen var å kjøre gjennom hele Canada i løpet av tre måneder, men med en baby som reisepartner innså de at de likeså godt kunne ta hver dag som den kommer.

Dermed valgte de bare å kjøre kortere turer i British Columbia (BC) og Alberta, kjent for sin storslagne natur. Underveis på turen innså de at de fortsatt kunne reise, og utvidet permisjonen med et halvårig opphold i Costa Rica for å slippe den norske vinteren.

Her tok datteren deres, Frøya sine første skritt. Hennes første ord er på spansk: «Agua» for vann og «teta» for pupp. Og hun hermer etter lydene til apekattene hver gang de klatrer i trærne utenfor hjemmet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.