Foreldrepermisjon på fire hjul

Da Rebecca og Magnus Ravneberg (34) ventet barn, dro de på Caravan-messa og la en slagplan for en eventyrlig foreldrepermisjon med datteren Frøya i bobil på kryss og tvers av Canada.

STRANDIDYLL: I Costa Rica har familien byttet ut bobilen med en leid leilighet og nyter stille dager i vakker natur. Alle foto: Rebecca og Magnus Ravneberg
STRANDIDYLL: I Costa Rica har familien byttet ut bobilen med en leid leilighet og nyter stille dager i vakker natur. Alle foto: Rebecca og Magnus Ravneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å tilbringe den første permisjonstiden i nærhet kun med hverandre, er den beste beslutningen Magnus og Rebecca Ravneberg har tatt. Den opprinnelige planen var å kjøre gjennom hele Canada i løpet av tre måneder, men med en baby som reisepartner innså de at de likeså godt kunne ta hver dag som den kommer.

Dermed valgte de bare å kjøre kortere turer i British Columbia (BC) og Alberta, kjent for sin storslagne natur. Underveis på turen innså de at de fortsatt kunne reise, og utvidet permisjonen med et halvårig opphold i Costa Rica for å slippe den norske vinteren.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer