Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Foreldrepermisjon på fire hjul

Da Rebecca og Magnus Ravneberg (34) ventet barn, dro de på Caravan-messa og la en slagplan for en eventyrlig foreldrepermisjon med datteren Frøya i bobil på kryss og tvers av Canada.

STRANDIDYLL: I Costa Rica har familien byttet ut bobilen med en leid leilighet og nyter stille dager i vakker natur. Alle foto: Rebecca og Magnus Ravneberg
STRANDIDYLL: I Costa Rica har familien byttet ut bobilen med en leid leilighet og nyter stille dager i vakker natur. Alle foto: Rebecca og Magnus Ravneberg Vis mer

Å tilbringe den første permisjonstiden i nærhet kun med hverandre, er den beste beslutningen Magnus og Rebecca Ravneberg har tatt. Den opprinnelige planen var å kjøre gjennom hele Canada i løpet av tre måneder, men med en baby som reisepartner innså de at de likeså godt kunne ta hver dag som den kommer.

Dermed valgte de bare å kjøre kortere turer i British Columbia (BC) og Alberta, kjent for sin storslagne natur. Underveis på turen innså de at de fortsatt kunne reise, og utvidet permisjonen med et halvårig opphold i Costa Rica for å slippe den norske vinteren.

Her tok datteren deres, Frøya sine første skritt. Hennes første ord er på spansk: «Agua» for vann og «teta» for pupp. Og hun hermer etter lydene til apekattene hver gang de klatrer i trærne utenfor hjemmet.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?