Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

LUFTFART

Fotballstjerna reddet dagen for fortvilt jente da flyselskapet nektet henne å fly

Kjente ikke igjen superstjerna.

REDDENDE ENGEL: Fotballstjerna Jermaine Gresham har mer enn store muskler - han har et stort hjerte også. Foto: NTB Scanpix
REDDENDE ENGEL: Fotballstjerna Jermaine Gresham har mer enn store muskler - han har et stort hjerte også. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Onsdag skulle Delilah Cassidy fly hjem til USA fra Europa. Det gikk helt fint helt til hun skulle bytte fly på en amerikansk flyplass. Ved innsjekkingen slo nemlig skrankepersonalet fast at Delilahs håndbagasje for for stor, og at hun ikke kunne ha den med seg inn i flyet uten å betale en avgift på 50 dollar - drøyt 400 kroner.

De pengene hadde den stadig mer fortvilte jenta ikke, kredittkortet hennes var stengt, og betjeningen nektet i følge Cassidy og ta i mot kontant betaling, skriver hun på twitter. American Airlines holdt på sitt, ingen betaling - ingen flytur.

Da trådte en høyreist mann, totalt ukjent for Delilah Cassidy fram og spurte hva problemet var. Resolutt ga han kredittkortet sitt på skranken og sa:

- Jeg betaler.

Og det gjorde han, og ønsket Delilah en god flytur. Vel inne i maskinen prøvde Cassidy å gi mannen kontanter for utlegget han hadde hatt på grunn av henne. Han nektet å ta i mot.

- Jeg gråter når jeg skriver dette. Den mannen er en engel, twitret Cassidy på vei opp flytrappa.

Hun var fortsatt totalt uvitende om hvem hennes ukjente redningsmann var. Det ble hun først gjort oppmerksom på senere. Da avsluttet hun twitter-tiraden sin med denne:

- Det var Jermaine Gresham!

Gresham er en av de største fotballstjernene i USA, og langt de fleste kjenner igjen Arizona Cardinals-spilleren nå de møter ham.

Det gjorde altså ikke Delilah Cassidy, som heller ikke skryter på seg den helt store sportsinteressen.

Det kommer hun garantert til å gjøre neste gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media