FERSKE RÅVARER: Trine Sandberg satser på sunn, enkel mat og gode råvarer. Bloggerens fire favorittråvarer, er smør, friske krydderurter, sitron og god olivenolje. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
FERSKE RÅVARER: Trine Sandberg satser på sunn, enkel mat og gode råvarer. Bloggerens fire favorittråvarer, er smør, friske krydderurter, sitron og god olivenolje. Foto: JACQUES HVISTENDAHLVis mer

Fra jurist til heltidsblogger

Trine Sandberg (49) driver Norges mest leste matblogg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet Endelig fredag): - Mange spør hvilken strategi jeg har. Sannheten er at jeg verken har strategi eller forretningsplan.

- Min eneste strategi er å følge magefølelsen. Jeg har vært utholdende og holdt på med bloggen fordi det er morsomt, ikke fordi jeg må.

Trine Sandberg byr på sørafrikansk rooibos-te og varme sjokoladesnurrer på kjøkkenet hjemme i Lørenskog.

Dette er også hjemmekontoret hennes. Her lager hun enkle og sunne middagsretter, fotograferer dem og legger dem ut på Trines matblogg.

Norske lesere sluker oppskriftene rått. Hver dag klikker drøyt 30 000 brukere seg inn, daglig har bloggen 100 000 sidevisninger.

Det gjør Trines matblogg til Norges mest leste matblogg, og den femte mest leste bloggen i landet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn