Fra nå må du regne med at slike bilder fyller «feeden» din på sosiale medier

Kakebildene må vike.

NYE HØYDER: Iskrem kan være alt fra en kjedelig ispinne til en smaksopplevelse du vil huske for alltid. I år  er iskrem blitt hot i den internasjonale matverdenen.  På bildet hjemmelaget sommeris fra Brimi. Foto: METTE MØLLER
NYE HØYDER: Iskrem kan være alt fra en kjedelig ispinne til en smaksopplevelse du vil huske for alltid. I år er iskrem blitt hot i den internasjonale matverdenen. På bildet hjemmelaget sommeris fra Brimi. Foto: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere matsaker på db.no/mat

(Dagbladet): Tro ikke at du vil se mindre iskrem selv om kulda kommer krypende.

2014 var året da iskrem ble hot i den internasjonale matverdenen.

Allerede fått bilder av iskrem på feeden din? Belag deg på mer. Antagelig er det bare begynnelsen.

Nye smaker og kombinasjoner av is og kaker kommer for fullt.

Iskrem er i ferd med å bli mer eksklusivt og by på andre smaksopplevelser enn vi er vant til, sier Pernilla Jonsson, spesialist på forbrukeratferd i analysebyrået Kairos Future og forfatter av den ferske OBH Nordica Homecooking report.

Byrået driver trendspaning over hele verden. E ting går igjen i trendrapportene for tida; iskrem.

Is i sosiale medier Iskrem er i ferd med å ta over for lekre bakverk på instagram og andre sosiale medier, skriver New York Observer.

Ifølge det amerikanske livsstilsmagasinet tar iskrem-elskerne i USA helt av med bilder og tips om oppskrifter og «ice cream hot spots».

Amerikanske iskremutsalg jubler, for etter trendsetterne følger hopen av nysgjerrige som vil prøve nye smakskombinasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer