Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Verdens største vinregion

Frankrikes fattigmannskyst er ikke lenger hva den engang var

Her finner du katalansk vin og mat i verdensklasse.

ALT INNEN REKKEVIDDE: - Vi har den beste vinen, den beste sjømaten og velsmakende oster. Det er korte avstander til alt, og med alle våre gode venner, trives vi på Vermeille-kysten, sier Roxane Landrieau (t.v) og Thelma Jaudoin Broto.
ALT INNEN REKKEVIDDE: - Vi har den beste vinen, den beste sjømaten og velsmakende oster. Det er korte avstander til alt, og med alle våre gode venner, trives vi på Vermeille-kysten, sier Roxane Landrieau (t.v) og Thelma Jaudoin Broto. Vis mer

Ved foten av Pyreneene, et steinkast unna Middelhavets kyst og med panoramautsikt til millioner av hektar med vindruer, har Thelma og Roxane duket til lunsj. De elsker sin katalanske mat og sine sterke vintradisjoner.

Frankrikes fattigmansskyst er ikke lenger hva den engang var. Kanskje er det her du finner det beste av Frankrike?

Som perler på en snor

Som søte markjordbær på et strå, trer vi dem på en etter en. Banyuls-sur-Mer, Port Vendres, Plage de Paulilles og Collioure. Hver og en av dem - en stor fristelse i seg selv. Sammen med Thelma og Roxane som lokale guider, utforsket vi den spennende og fantastiske Vermeille-kysten som tviholder på sin identitet, originalitet og tilhørigheten til Katalonia. Det vises på veiskiltene der alle navnene er tospråklige. I mangel på overnattingsteder og glorete turistbrosjyrer har kystbyene klart å holde hordene fra Mellom-Europa unna.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?