Fredagsvin

Blir det fredagspizza? Disse hyggevinene passer til folkets favoritt.

VIN TIL PIZZAEN? Mange tenker kanskje at brus eller øl passer best til fredagspizzaen, men det finnes mange gode viner som gjør en veldig bra jobb som pizzastøtte. Foto: METTE MØLLER
VIN TIL PIZZAEN? Mange tenker kanskje at brus eller øl passer best til fredagspizzaen, men det finnes mange gode viner som gjør en veldig bra jobb som pizzastøtte. Foto: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.Pizza er ved siden av tacoen den definitive norske folkefavoritten. Om det er italiensk med tynn sprø bunn, amerikansk med luftig tykk bunn, eller frossenpizza med «pappbunn», er det et enormt marked for pizza her til lands.

Øl er trolig godt representert som drikkefølge til pizza, og er med sin forfriskende bitterhet stort sett et greit valg. Det er derimot absolutt mulig å finne vinalternativer som fungerer vel så bra.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer