Fredagsvin

Blir det fredagspizza? Disse hyggevinene passer til folkets favoritt.

VIN TIL PIZZAEN? Mange tenker kanskje at brus eller øl passer best til fredagspizzaen, men det finnes mange gode viner som gjør en veldig bra jobb som pizzastøtte. Foto: METTE MØLLER
VIN TIL PIZZAEN? Mange tenker kanskje at brus eller øl passer best til fredagspizzaen, men det finnes mange gode viner som gjør en veldig bra jobb som pizzastøtte. Foto: METTE MØLLER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.Pizza er ved siden av tacoen den definitive norske folkefavoritten. Om det er italiensk med tynn sprø bunn, amerikansk med luftig tykk bunn, eller frossenpizza med «pappbunn», er det et enormt marked for pizza her til lands.

Øl er trolig godt representert som drikkefølge til pizza, og er med sin forfriskende bitterhet stort sett et greit valg. Det er derimot absolutt mulig å finne vinalternativer som fungerer vel så bra.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer