Frister med luksuriøs ubåtferie og undervannssex

Par som sjekker inn på ubåthotellet blir medlem av «mile low club».

Kjærlighet under vann: Glassfronter skal sørge for utsikt mot korallrev og livet i havet. Interiøret spesialtilpasses kundens ønsker. Bildene er illustrasjoner over hvordan ubåten kan se ut. Illustrasjon: Oliver's Travels.
Kjærlighet under vann: Glassfronter skal sørge for utsikt mot korallrev og livet i havet. Interiøret spesialtilpasses kundens ønsker. Bildene er illustrasjoner over hvordan ubåten kan se ut. Illustrasjon: Oliver's Travels. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den såkalte «mile high club» er klubben for personer som hatt sex i minst 1,6 kilometer over bakken. Den har lenge vært forbudet med rockestjerner, forelskede par og godt bereiste flyverter.

62 år etter at det ble mulig å melde seg inn i den celebre klubben, har et reiseselskap lansert en «mile low club». Klubben for dem som ønsker å oppleve dypere kjærlighet, altså.

Tilpasset gjestene Reiseselskapet Oliver's Travels tilbyr nemlig en mulighet til å tilbringe natta i en spesielt tilpasset fritidsubåt. Båten innredes etter kundens ønsker, og gjennom store glassruter kan du iaktta omkringliggende koraller og livet i havet.

Fartøyet, som er kalt Lovers Deep, har bare ett gjesterom. Der kan gjestene nyte total stillhet og isolasjon fra omverden, hele 198 meter under havet.

De ansatte består av en kaptein, en kokk og en butler som bor på lydisolerte rom i den andre en delen av båten slik at gjestenes privatliv er sikret. Det eneste som eventuelt kan distrahere, er dermed stirrende fisker som svømmer forbi.

Afrodisiakisk opplevelse Ombordstigning skjer som regel fra øya Saint Lucia i Karibien. Ubåten kjører til forhåndsbestemte destinasjoner, valgt av kunden. Reiseselskapet foreslår blant annet en tur til et sunket krigsskip i Rødehavet, en spasertur langs en stille strand i solnedgangen, eller en middag for to på en privat øy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer