ITALIENSK PASSER BRA: Det er først og fremst de lette og enkle hverdagsvinene som gjør seg best til pizza. Foto: Trygve Indrelid / Aftenposten / NTB Scanpix
ITALIENSK PASSER BRA: Det er først og fremst de lette og enkle hverdagsvinene som gjør seg best til pizza. Foto: Trygve Indrelid / Aftenposten / NTB ScanpixVis mer

VINTEST

Frossenpizza kan du skylle ned med øl. Den klassiske italienske pizzaen er som laget for vin

Med fett fra osten, tomatsaus og varierende garnityr og urter er det derimot ikke all vin som fungerer like godt. 

Medalje-rabatt på Dagbladet Pluss

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn