Full australier truet med å få flyet ned på bakken. Det ble dyrt

Dømt til å betale ekstra overnatting for medpassasjerene.

DYR FLYTUR: Raseriutbruddet om bord kostet til slutt mannen 370 000 kroner, som blant annet skal dekke overnattingen for medpassasjerene og drivstoff for flyturen. Foto:  PETER PARKS / AFP PHOTO / NTB SCANPIX
DYR FLYTUR: Raseriutbruddet om bord kostet til slutt mannen 370 000 kroner, som blant annet skal dekke overnattingen for medpassasjerene og drivstoff for flyturen. Foto: PETER PARKS / AFP PHOTO / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Det skulle vise seg å bli en dyr fyllekule for en 23-år gammel australier som i juli var på vei med fly fra Perth til Sydney, ifølge The West Australian.

Mannen var allerede var full da han gikk om bord. Selv om de første timene av flyturen gikk rolig for seg fordi han la seg til å sove med det samme, ble tonen en litt annen da han ble vekket av besetningen da det var tid for matservering.

Årsaken var at bagen hans hadde blitt flyttet til lasterommet fordi den var for stor til å ligge i bagasjehylla over passasjerene.

Truet besetningen Da 23-åringen oppdaget at bagasjen hans var borte, skal han ha begynt å oppføre seg truende og også beskyldt kabinpersonalet for å ha tatt lommeboka hans, skriver The Independent.

Og da han sa: «Jeg kommer til å lage bråk for å få dette flyet ned på bakken», så ikke kapteinen på Virgin-flyet noen annen mulighet enn å returnere til utgangspunktet, der alle de 81 passasjerne måtte tilbys en ekstra overnatting.

Må erstatte Da saken var oppe i retten torsdag, sa mannen seg skyldig i anklagene om både å ha truet med å skade flyet, og i tillegg å ha truet med å angripe personalet om bord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer