ROPER UT: En Trump-supporter på et fly i Atlanta så sin mulighet til å sjekke om det var noen flere passasjerer enn ham selv som støttet Trump. Da ble passasjerene nok så stille. Video: CNN / Emma Baum via Facebook Vis mer Vis mer

Presidentvalget i USA:

Full Trump-tilhenger nektes å fly på livstid

Spurte om det var noen «Hillary bitches» om bord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han må finne seg et nytt flyselskap for framtida, mannen som denne uka ble bannlyst for å fly mer med Delta Air Lines for resten av livet.

Årsaken: En blanding av amerikansk presidentvalg og trolig en litt for stor mengde alkohol, ifølge CNTraveler.com.

Det var på en flyreise mellom Atlanta i Georgia og Allentown i Pennsylvania tidligere denne uka at passasjeren plutselig fant det for godt å tilkjennegi sitt politiske ståsted, og sin nesegruse Trump-beundring.

Etter rapportene å dømme, reiste mannen seg helt uprovosert og spurte med godt hørbar stemme sine medpassasjerer om det fantes noen «Hillary bitches» om bord i flyet. Uttrykket trenger neppe noen norsk oversettelse.

Filmet på YouTube

Oppførselen falt som ventet ikke i god jord blant flertallet av passasjerene, og episoden ble også filmet, og er allerede mye sett på YouTube.

Administrerende direktør Ed Bastian i Delta viser i alle fall ikke mye rom for tilgivelse.

- Om besetningen om bord hadde sett dette med egne øyne, ville mannen uten tvil blitt kastet av flyet. Han er uansett bannlyst fra å fly mer med Delta Air Lines for resten av livet, sier Bastian til CNBC.

I samme slengen fikk samtlige medpassasjerer på den aktuelle flighten sine billettkostnader refundert.

Ikke enestående

Det er ikke første gang politisk engasjement har skapt problemer om bord på fly i USA.

Forrige uke begynte to passasjerer på en United-flyvning en åpenlys politisk krangel på vei inn i flyet.

Kapteinen måtte gripe til mikrofonen og annonsere at han respekterte at folk hadde sine politiske meninger, men la til:

- Men ingen skifter mening ved å krangle. La oss beholde våre meninger for oss selv, i alle fall om dette temaet på denne flyvningen. Når hodene er mer nedkjølt kan vi snakke bedre sammen og innse at vi alle er mennesker som sammen kan bevege dette landet i den retningen vi ønsker.

Kapteinens tale ble møtt med jubel og gikk viralt etter at en av passasjerene tok den opp og postet den på sosiale medier.

Og flyet kom trygt fram uten mer krangling om bord.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer