- Fy flate - for en bil!

Selv om finalefeltet i Årets Bil 2014 var det jevneste og beste noen sinne, var det aldri noen tvil: Det måtte bli Tesla Model S.

VANT ALT:  Tesla Model S gjorde storeslem i Årets Bil-kåringen. Den helelektriske nyvinningen  ble både lesernes favoritt og vant juryens gunst. Det jubler butikksjef Kjell-Arne Wold (f.v.) og selgerne Aksel Tangen, Viktor Leversen og Laila Tekia i butikken på Schøyen for.  Foto: Jacques Hvistendahl
VANT ALT: Tesla Model S gjorde storeslem i Årets Bil-kåringen. Den helelektriske nyvinningen ble både lesernes favoritt og vant juryens gunst. Det jubler butikksjef Kjell-Arne Wold (f.v.) og selgerne Aksel Tangen, Viktor Leversen og Laila Tekia i butikken på Schøyen for. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Les alt om Årets Bil 2014 her!

SVARTSKOG (Dagbladet): - Vi prøvde å ikke være forutinntatte, og vi lette med lys og lykte etter plussfaktorer i de andre finalistene som kunne føre dem helt til topps. Men det var bare ikke mulig å komme utenom Teslaen.

- Juryen var enstemming. Tesla Model S er Årets Bil 2014, sier juryleder og motoransvarlig i Dagbladet og Autofil, Espen Stensrud etter en lang dag med prøvekjøring og vurdering av ti verdige finalister ved Villa Sandvigen på Gamle Mossevei utenfor Oslo.

Her kan du lese jurylederens begrunnelse for valget.

Har X-faktoren - Fy flate for en bil, sa Dagbladets representant i juryen, Hilde Schjerve etter sitt livs første tur bak et Tesla-ratt.

Stor mer var det da heller ikke å si.

- Tesla har denne udefinerte X-faktoren som får fram noe i folk som egentlig ikke er interessert i bil i det hele tatt. Den gir en komplett føelelse. Dessuten er Teslaen den første elbilen som kan fungere som nummer 1-bil, sier NAFs jurymedlem. Ulrika Risberg.

Tesla Model S var også lesernes soleklare favoritt. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer