Bli sosialt attraktiv

Gå fra å være sjenert til utadvendt

Hele oppveksten var Alexander Mørland Karlsen (29) så sjenert at det hemmet livet hans. Nå er han et godt eksempel på at endring er mulig og at man faktisk kan lære seg å bli utadvendt.

SOSIALT ATTRAKTIV: Alexander Mørland Karlsen klarte å bli kvitt sjenansen og bli utadvendt. - En utadvendt person vil i alminnelighet ha større sjanse for å bli ansatt i en stilling, ha raskere oppadstigende karriere, ha flere partnere, og være mer populær, sier professor. Foto: Privat.
SOSIALT ATTRAKTIV: Alexander Mørland Karlsen klarte å bli kvitt sjenansen og bli utadvendt. - En utadvendt person vil i alminnelighet ha større sjanse for å bli ansatt i en stilling, ha raskere oppadstigende karriere, ha flere partnere, og være mer populær, sier professor. Foto: Privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer