Bli sosialt attraktiv

Gå fra å være sjenert til utadvendt

Hele oppveksten var Alexander Mørland Karlsen (29) så sjenert at det hemmet livet hans. Nå er han et godt eksempel på at endring er mulig og at man faktisk kan lære seg å bli utadvendt.

SOSIALT ATTRAKTIV: Alexander Mørland Karlsen klarte å bli kvitt sjenansen og bli utadvendt. - En utadvendt person vil i alminnelighet ha større sjanse for å bli ansatt i en stilling, ha raskere oppadstigende karriere, ha flere partnere, og være mer populær, sier professor. Foto: Privat.
SOSIALT ATTRAKTIV: Alexander Mørland Karlsen klarte å bli kvitt sjenansen og bli utadvendt. - En utadvendt person vil i alminnelighet ha større sjanse for å bli ansatt i en stilling, ha raskere oppadstigende karriere, ha flere partnere, og være mer populær, sier professor. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer