Går du om bord i dette flyet, skal du ut og reise med verdens beste flyselskap

Og Norwegian er best på lavpris i Europa.

FØRSTEPLASS: Australia-baserte Airlineratings.com har nå kåret Air New Zealand til det beste flyselskapet for 2015, etterfulgt av Etihad Airways og Cathay Pacific Airways på plass to og tre. Foto: PETER MEECHAM / AP / NTB SCANPIX
FØRSTEPLASS: Australia-baserte Airlineratings.com har nå kåret Air New Zealand til det beste flyselskapet for 2015, etterfulgt av Etihad Airways og Cathay Pacific Airways på plass to og tre. Foto: PETER MEECHAM / AP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): «Hobbiter trenger kanskje ikke ekstra plass til beina, men de kjenner igjen et godt flyselskap når de ser et», skriver CNN.

Australia-baserte Airlineratings.com har nå kåret Air New Zealand til det beste flyselskapet for 2015, etterfulgt av Etihad Airways og Cathay Pacific Airways på plass to og tre.

For å havne i det gode selskap på topp ti, må flyselskapene få sju stjerner i en egen sikkerhetvurdering utviklet av Airlineratings, og også være i førersetet med innovasjon på komfort for passasjerene.

Ifølge Airlineratings har sjustjernersystemet nå blitt godkjent av det FNs luftfartsorganisasjon, ICAO.

Redaksjonell vurdering Til forskjell fra The World Airline Awards, der Skytrax årlig kårer verdens beste flyseselskap etter en trilfredshetsundersøkelse blant passasjerene i over 200 flyselskaper, er det redaksjonen i Airlineratings.com som etter å i månedsvis ha vurdert blant annet service, innovasjon og holdninger hos de ansatte, lager topp-ti-lista.

- Siden vi ikke har noen egen publikumsundersøkelse, vurderer vi også tilbakemeldingene fra passasjerene på de ulike nettsidene før vi tar den endelige beslutningen, sier sjefredaktør Geoffrey Thomas i Airlineratings.com på hjemmesiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer