Garantert det sunneste du kan slenge på grillen

Fem oppskrifter du bør teste.

GRØNN GRILL:  Christopher William Davidsen (t.h) og Raymond Grimstad er ikke bare dyktige på kjøkkenet, de har også "grønne fingre". Alle foto: KINE HANSEN WIK
GRØNN GRILL: Christopher William Davidsen (t.h) og Raymond Grimstad er ikke bare dyktige på kjøkkenet, de har også "grønne fingre". Alle foto: KINE HANSEN WIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Christopher William Davidsen og Raymond Grimstad varter opp med de lekreste grønnsaker.

Christoper jobber på Ostehuset, og Raymond jobber på Tango Bar og Kjøkken. Begge i Stavanger. De to ble «Årets grønne kokker» i kamp mot representanter fra blant annet noen av Norges aller beste restauranter, Statholdergaarden og Oro Restaurant.

Det er en konkurranse hvor menyen ble komponert utelukkende av grønnsaker.

Smakfull meny I regi av Frukt.no har de to grønne kokkene dratt fram grillen og vartet opp med en ny og lekker meny med smakfulle grønnsaksretter.

Rettene fungerer som egne måltider, og som garnityr til kjøtt eller fisk.

De to kreative kokkene har stelt i stand retter som kan bidra til inspirasjon og lekenhet når det kommer til grønnsakenes og grillens muligheter.

- Denne maten trenger ikke bare å være garnityr, den står i kraft av seg selv. Når grønnsakene er så bra som nå, holder det at du pensler de med olje og hiver de på grillen, sier Christopher William Davidsen til Dagbladet.

Lek med penselen De to kokkene synes det kan være utfordrende å lage mat av bare grønnsaker, men at bare lekenheten og kreativiteten setter grenser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer