Gi ferdigsausene en liten tvist: Chicken Tikka Masala

Med små grep blir middagen fra glass mye bedre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Når jeg har god tid, lager jeg mat fra bunnen. Men i hverdagen tyr jeg til ferdigsauser, sier Anjali Pathak til Dagbladet.

Det er kanskje ikke så rart: Hun er kokk og produktutvikler for den indiske saus- og tilbehørsserien Patak. Produktserien er basert på hennes families gamle oppskrifter - tilpasset europeiske ganer og ikke minst travle hverdager.

Smart triks: hvordan du kutter og steker løken, har alt å si for det ferdige resultatet. En liten tvist Selv om Pathak velger ferdigsauser når hun har det travelt, vil det ikke nødvendigvis si at hun alltid følger fremgangsmåten til punkt og prikke. Med små grep får maten mer dybde.

I en serie videoer på Dagbladet viser hun hvordan hun med enkle grep gjør ferdigmaten akkurat litt bedre - og mer autentisk.

Ta for eksempel tikka masala. Du kan fint steke kjøtt og ha på saus, men retten blir mye mer spennende om marinerer kjøttet i yoghurt og krydder før du steker det.

Du kan bruke en krydderblanding du lager selv, blandet med litt olje, eller gå for en ferdig tikka masala-paste.

Og selvfølgelig: Fersk, hakket koriander til servering. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer