Gikk du glipp av billig-turene?

Fortvil ikke, slik finner du rimelige alpeturer.

ALPEKLAR: Dersom du vil til alpene i vinter bør du sjekke prisene akkurat nå. De billigste reiene går først. Sammen med de dyreste, for dem som vil ha det aller beste. Foto: Odd Roar Lange/thetravelinspector
ALPEKLAR: Dersom du vil til alpene i vinter bør du sjekke prisene akkurat nå. De billigste reiene går først. Sammen med de dyreste, for dem som vil ha det aller beste. Foto: Odd Roar Lange/thetravelinspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De store skiferie-arrangørene har allerede avsluttet sesongens bestill-tidlig-kampanjer. De varte ut oktober. Men ikke tro at alle de billigste reisene er solgt ut av den grunn. Det er nemlig mulig å finne de rimelige turer hvis du leter på den smarte måten.

Her gir vi deg noen tips.

1. Vær fleksibel i forhold til reisetidspunkt

Dersom du kan reise i januar, eller uken etter vinterferieukene (som er uke 8 og 9 neste år) og uken etter påskeferien (som er uke 15) neste år, så vil du finne de billigste reisene.

2. Velg større reisemål

Finn reisemål som er store og dermed har mange gjester. Til disse er det flere fly, flere busser og flere reserverte hotellrom. Dermed åpner det også for ledige plasser som du kan kjøpe billig.

3. Meld deg på nyhetsbrevene

Alle reiseselskap har egne nyhetsbrev og her slipper de både restplasser og spesielle tilbud. Det lønner seg sjelden «å vente et par dager». Dersom du synes prisen er billig så skal du slå til, for den blir sjelden billigere.

4. Følg med på Facebook

Reiseselskapene opplever plutselige endringer og avbestillinger. Disse legger de ofte ut via Facebook, og da lønner det seg selvsagt å følge med her. Når du er på jakt etter alpeopplevelser bør du legge til de ulike reiseselskapene som favoritter på Facebook, slik at du er sikker på å få opp varsel når tilbudene legges ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer