Gir ekspertråd mot mobbing

Håvard Tjora (35) er en av ekspertene som de neste dagene vil svare på dine spørsmål om mobbing.

SKOLEEKSPERT: Håvard Tjora har vært superlærer i tv-programmet Blanke ark. De neste dagene skal han svare Dagbladets lesere på spørsmål om mobbing. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SKOLEEKSPERT: Håvard Tjora har vært superlærer i tv-programmet Blanke ark. De neste dagene skal han svare Dagbladets lesere på spørsmål om mobbing. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De neste dagene vil Dagbladets ekspertpanel delta i debatter, dele av sine erfaringer og svare på spørsmål.

Håvard Tjora (35):

Utdannet allmennlærer ved høyskolen i Oslo og jobbet som lærervikar i studietida, blant annet med spesialpedagogikk på Gran skole i Oslo. Var ansatt på Tåsen skole fram til 2011, og er nå lektor, med en master i lesing og skriving.

Har vært medforfatter på boken «Råd og tips for foreldre med barn i skolen», og skrevet boka «Mattemagi».

Jobber for tida med en ny bok om allmennkunnskap. I 2009 og 2011 var Håvard superlærer på TVNorge i TV-serien «Blanke ark».

Han har holdt over 300 foredrag for foreldre og lærere, og har sin egen spalte - «Fritt ord» - i Dagbladet Magasinet, der han skriver om skolerelaterte temaer én gang i måneden.

Håvard har hovedrollen i filmen «La Stå», laget for Redd Barna, om overgrep og skolens rolle, og har frontet kampanjen «Den Ene» for UNICEF. Er også ambassadør for International Child Development Program (ICDP). Har vært konsulent for Oslo Nye og oppsetningen «Lærere for livet».Kristin Oudmayer (39):

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.