Sommerferie:

Gjør et Syden-kupp i aller siste liten

Slik finner du de billige charterturene akkurat nå.

DRØMMEREISE PÅ BILLIGSALG: Er du klar for en rimelig charterferie i sommer? Nå har du sjansen. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
DRØMMEREISE PÅ BILLIGSALG: Er du klar for en rimelig charterferie i sommer? Nå har du sjansen. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Drømmer du om de billige sydenturene? Selskapene som selger pakkereiser legger nå daglig ut reiser til mellom 1500 og 3000 kroner.

Du kan også finne svært billige flybilletter via charterselskapene som har ledige seter på sine fly.

Pass opp for denne tabben

Men, her kan gå komme til å gå på en real smell dersom du kjøper flybillett før du har sjekket hotellpriser og -kapasitet.

På Gran Canaria, Kreta, Rhodos kan du slite med å finne billige hotellrom - hvis det i det hele tatt er ledig kapasitet. Dermed kan den billige flybillettene bli til en kostbar reise fordi hotellet ble dyrt.

Husk også at dersom du kjøper hotellovernatting og flybillett hver for seg så omfattes ikke reisen av pakkereiseloven. Du har imidlertid de samme rettighetene som for alle flyreiser, så det er lurt å vite hva du har krav på dersom flyet blir forsinket eller innstilt.

Husk å betale reisen med kredittkort. Det gir deg muligheter til å rette et krav mot kortutsteder dersom reisen du kjøper ikke svarer til informasjonen som ble gitt da du bestilte og betalte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer