Gjør narr av pinlig Iphone-feil

Får gjennomgå på nettet.Når Apple presenterer nye produkter, holder teknofansen pusten. Så også tidligere denne måneden, da gigantselskapet lanserte nye telefoner og den kommende smartklokka.

Sistnevnte er allerede gjort narr av.

Og nå er det Iphone 6 Plus som får gjennomgå.

Det var ikke forventet at plussvarianten, som er Apples største telefonvariant til nå, skulle være smidig - så at den bøyer seg i bukselomma til brukerne, er overraskende. Og neppe planlagt.

- I går dro jeg hjemmefra med Iphonen i venstre framlomme på dressbuksene mine. Jeg kjørte i fire timer til et bryllup, som også involverte en del stillesitting under middag og to-tre timer med dansing. Jeg dro klokka to om natta, og kjørte fire timer hjem. Så totalt sett var Iphone 6 Plus-telefonen i lomma mi i rundt 18 timer. Da jeg la den på stuebordet da jeg kom hjem, så jeg at speilbildet av skjermen var forvrengt. Kanskje den rett og slett er for tynn? spør en bruker på forumet MacRumors.

Det siste døgnet har det tatt av, under hashtaggen #bendgate på Twitter. Nedover i saken finner du noen av morsomhetene folk har laget.

Blant annet en reparasjonspakke, bestående av et strykejern.

Nysgjerrig på de nye telefonene? Les Dinsides førsteinntrykk av telefonene her.