Norgesferie:

Gjør reisekuppet for Norgesferien nå

Smarte tips som sparer deg for tusenlapper.

Pakkereiser i eget land: Ikke kjøp reise, hotellopphold og opplevelsesaktiviter hver for seg. Du kan spare mye penger på å kjøpe disse samlet som pakkeløsninger - gjerne gjennom destinasjonskontorene, reisebyrå eller hotellene. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
Pakkereiser i eget land: Ikke kjøp reise, hotellopphold og opplevelsesaktiviter hver for seg. Du kan spare mye penger på å kjøpe disse samlet som pakkeløsninger - gjerne gjennom destinasjonskontorene, reisebyrå eller hotellene. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alle snakker om det, og noen få har allerede gjort noe med det: vi tenker selvsagt på bestillingen av årets Norgesferie.Og hvis du vil gjøre et kupp så er det muligheter akkurat nå - dersom du er rask.For de norske reiselivsdestinasjonene har for alvor startet kampen om nordmenns lommebøker. Og dét bør du benytte deg av.

Flyreiser

De første store kampanjene er allerede i gang. Og det kommer til å komme flere. Det er smart å registrere seg i flyselskapenes fordelsprogram slik at du blir varslet umiddelbart etter kampanjestart. Slike kampanjer starter ofte rett etter ferier og fridager, og vær derfor obs etter årets langhelg i forbindelse med Kristi Himmelfartsdag (21. mai) og 2. pinsedag (1. juni). Widerøe er allerede i gang med sin første sommerkampanje der man i perioden 21. mai til 16. august kan reise to personer til prisen for én. De andre flyselskapene kommer snart etter.

Pakkereiser i Norge

Nordmenn er vant til å reise på pakketur til utlandet. I år er det pakkereiser i eget land som gjelder.

- Vi er i full gang med å lage spesielle pakker for nordmenn. Tidligere har disse vært satt sammen med tanke på utenlandske gjester. I år tenker vi nytt, sier Gro Kveldro Bruksås, PR- og markedsansvarlig i Trysil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.