Gjorde garasjen til det nye favorittrommet

Fant mer plass utenfor husets fire vegger.

SMART LØSNING: Arkitektene gjorde garasjen om til et stilig hjemmekontor.  FOTO: Post & Van Leeuwen Photographers
SMART LØSNING: Arkitektene gjorde garasjen om til et stilig hjemmekontor. FOTO: Post & Van Leeuwen Photographers Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange eksempler på at garasjen kan få nytt liv som noe helt annet enn det den i utgangspunket var bygget for.

Denne garasjen i Nederland har blitt gjort om til et moderne og flott hjemmekontor.

Ifølge design- og arkitekturnettstedet Dornob ønsket eieren av garsjen, den anerkjente møbeldesigneren Hugo de Ruiter, å benytte den ubrukte garasjen som kontor.

Han var veldig klar på at han ikke ønsket å føle det som om han satt i garasjen og jobbet. Så her måtte det litt forandring til.

Til arbeidet med ombyggingen og innredningen av det han har kalt Studio R-1, leide han inn arkitekter fra det hollandske firmaet Architecten|en|en.

I en grønn forstad like utenfor byen Eindhover i Nederland ligger boligen som er hjem, og nå også kontor, for de Ruiter, som blant annet er kjent for sine moderne sofaer og sittemoduler.

- Målet her var å skape et hyggelig, men samtidig fullstendig profesjonelt hjemmekontor for klienten, som ofte holder møter med potensielle kunder fra kontoret hjemme, forklarer Joost Verbeek hos arkitektkontoret Architecten-en-en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer