Gladnyhet til menn med små peniser

2-3 centimeter, og du er der faktisk.

KJEKT Å VITE: En kvinnes skjede er kun ti centimeter lang og det er den første tredjedelen som er mest følsom. Vaginal nytelse sitter altså bare to-tre centimeter inn. Foto: iStockphoto
KJEKT Å VITE: En kvinnes skjede er kun ti centimeter lang og det er den første tredjedelen som er mest følsom. Vaginal nytelse sitter altså bare to-tre centimeter inn. Foto: iStockphoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Menn er og blir opptatte av penis, ikke minst størrelsen. Mange er redde for å komme til kort seksuelt fordi de opplever at penis er «liten», og da er det gjerne antall centimetere i lengden menn henger seg opp i.

Da kan det være greit med en påminnelse, om at selv når vi snakker om samleiet, som bare er en av utallige måter å ha sex på, kommer mannen langt fra til kort... med en kort.

Nytelse rett innenfor Det mange ikke tenker over er for eksempel at kvinnens vagina eller skjede kun er ti centimeter lang. Enda mer fiffig er det at skjedeinngangen, altså de første to, tre centimeterne inn, fremheves som den mest følsomme delen av skjeden.

Vaginal nytelse sitter altså bare to-tre centimeter inn, bekrefter fagfolk som anerkjente Haakon Aars som er lege, psykiater og spesialist i klinisk sexologi og har skrevet boken Menns seksualitet.

- Ja, dette er helt riktig, sier han.

Strekk av muskulaturen rundt vaginalåpningen kan føre til indirekte stimulering av klitoris. Livmortappen kan også reagere på seksuell stimulering, og g-punktet.

- Men g-punktet, som sitter ca. 2-3 centimeter inn i skjeden, er trolig også bare en del av klitoris. Dette fordi klitoriskomplekset er lengre enn man tror og har to armer bakover som fører til det området man kanskje har kalt g-punktet, forklarer Aars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer