Glem lussekatter og «lys i hår», dette er det ekte St. Lucia

Er et mylder av inntrykk, smaker og lukter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

ST. LUCIA (Magasinet Reiselyst): For den britiskfødte kokken Orlando Sachell (51) eksisterer ikke ordet beskjeden.

Han har kokkelert mange steder i verden, de siste åra på noen av St. Lucias beste restauranter.

Nå har han startet sitt eget lille sted, med det passende navnet Orlando's, og vil bringe verden til St. Lucia. Eller omvendt - helst vil han bringe Karibia til verden. Sachell er en mann med en misjon.

Marinert med kjærlighet - Alle kjenner jerksaus og ris, men det er mer til karibisk mat enn jerkkylling. Den handler om krydring og marinering, med kjærlighet. Vi tar ikke bare mat og slenger på grillen, vi marinerer og pleier og steller den først - akkurat sånn som mamma gjorde det, sier han overbevisende.

Ordene faller i hagen på hans egne restaurant, der vi som stadig flere besøkende har kommet for å nyte hans etter hvert berømte kjøkken.

Orlando's har ingen fancy utsikt eller flott hotell å lene seg på.

En av St. Lucias mest populære restauranter på Tripadvisor ligger rett ved veien i den lille byen Soufriere sør på øya, i et trivelig gult hus med en åpen løsning og 7-8 bord innenfor gjerdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer