Du leser nå Dagbladet Pluss
TATT I TEINE: Norsk hummer har en flott kombinasjon av sødme, saftighet og en mild frisk sjøsmak. Champagne er en perfekt følgesvenn. Denne hummeren ble tatt i Oslo-fjorden. Når den kokes blir den rød. Foto: NTB SCANPIX
TATT I TEINE: Norsk hummer har en flott kombinasjon av sødme, saftighet og en mild frisk sjøsmak. Champagne er en perfekt følgesvenn. Denne hummeren ble tatt i Oslo-fjorden. Når den kokes blir den rød. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Glem rødvin til norsk hummer. Det er disse vinene du skal drikke

Klar for hummersesongen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fra oktober og fram til nyttår er det sesong for en av våre aller beste råvarer, hummeren. Den norske hummeren er i en egen klasse i forhold til sine artsfrender fra Skottland eller Canada som er tilgjengelig resten av året. Prisen er også deretter, og diskusjonen om det koster mer enn det smaker er et tilbakevendende tema.

Sett bort ifra pris er det uansett lite diskusjon om denne fantastiske råvarens unike kvaliteter og smak, og vinen bør være på samme nivå.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer