«Kjendis søker kjæreste»:

Glenn ble lam fra halsen og ned

En svært sjelden lidelse rammet Glenn Jensen (31) i oppveksten, og lammet ham fra halsen og ned. Etterpå måtte han lære seg å krabbe, før han igjen kunne gå.

DRAMATIKK: Det ble svært dramatisk da Glenn våknet opp på natta med store smerter. Snart var han lammet, mens legene strevde med å finne årsaken. Etter mange måneder på Ullevål, lenket til sykehussenga, måtte han lære seg å gå helt på nytt. Foto: Jørn H Moen
DRAMATIKK: Det ble svært dramatisk da Glenn våknet opp på natta med store smerter. Snart var han lammet, mens legene strevde med å finne årsaken. Etter mange måneder på Ullevål, lenket til sykehussenga, måtte han lære seg å gå helt på nytt. Foto: Jørn H Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han våknet en sensommernatt hjemme på Bjørndal i Oslo med store smerter i beina og i kroppen. Den ellers så glade og aktive guttungen, som nettopp hadde fylt fire år, hylskrek i senga. Mamma og pappa gjorde det de kunne for å roe gutten, men berøringer gjorde bare vondt verre.

Smertene eskalerte, mens den vonde natta gled over i dag. Veien til lege, og deretter sykehus, ble derfor kort.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer