Glimrende allround vinterhansker

Ja - dette er kostbart, men lekkert!

ENKELT: Øvre del av innerhansken er laminert på innsiden slik at hanskene er lett å ta på. FOTO: Tungen/Aktivt testteam
ENKELT: Øvre del av innerhansken er laminert på innsiden slik at hanskene er lett å ta på. FOTO: Tungen/Aktivt testteamVis mer

Selv om disse hanskene ikke har vært på markedet så veldig lenge, har vi hatt vårt par inne til test i ganske nøyaktig ett år. Det vil si siden forrige stortest av hansker til vinterbruk.

Det er bare å innrømme med en gang at dette er noe av det absolutt beste av denne typen hansker vi fram til nå har hatt inne til test.

Anatomisk passform Hanskene har veldig god passform. Her er det lagt ned mye tid og arbeid for å få til en så anatomisk riktig form som mulig.

Selv med mange teipete sømmer og uttakbar innerhanske i Polartec Wind Pro - som også er sterkt formsydd - har Arc´teryx klart å få til en smekker hanske.

Geiteskinn Ytterhansken består av trelags GoreTex Pro Shell hvor håndflate, fingre og slitesoner er forsterket med geiteskinn. Mansjetten går godt opp over underarmen og har enhånds, elastisk justering helt øverst som er enkel å operere med hanskene på.

Bredt elastisk bånd over håndleddet med stor spenne som også er lett å betjene med hanskene på.

Duger i 10-15 minusgrader Øvre del av innerhansken er laminert på innsiden slik at hanskene holder seg åpne og er lett å ta på uten at innerhansken krøller seg - noe som kan være et problem med slike hansker - spesielt om en har våte hender.

Dette er nok ikke de varmeste hanskene på markedet, men vi har brukt dem til ulike aktiviteter med rolig til moderat intensitet ned til 10 til 15 minusgrader uten problemer.

Vil du holde deg varm på hendene selv i 25 minusgrader, bør du satse på disse vottene fra Mountain Equipment.

Konklusjon Prisen kan nok virke avskrekkende, men dette er en meget teknisk god hanske som nok vil gjøre de mest kresne brukerne fornøyde. Anbefales.

Arc´teryx, Alpha SV Glove Norsk Fjellsport AS, tlf. 22 59 25 90,

ANATOMISK: Arcteryx Alpha SV Glove har en glimrende passform, ifølge Aktivt testteam, som har testet den i ett år.  FOTO: Tungen/Aktivt testteam
ANATOMISK: Arcteryx Alpha SV Glove har en glimrende passform, ifølge Aktivt testteam, som har testet den i ett år. FOTO: Tungen/Aktivt testteam Vis mer

www.norskfjellsport.no, www.arcteryx.com

Pris: 1999 kroner

Størrelser: XS - XL

Farger: sort og copper

Materiale: trelags GoreTex Pro Shell, forsterket med geiteskinn

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 189695815


Varnish cache server