God grunn til å velge vin fra et av verdens mest berømte vinområder

Vin til påskelammet som ikke ødelegger budsjettet.

VANSKELIG Å VELGE RIKTIG: Ordinær bordeaux kan være både dyr og dårlig. Utvalget på Vinmonopolet er heller dårlig når det kommer til gode kjøp i de lavere prisklassene. Men som alltid finnes det en del unntak i bestillingsutvalget, skriver Robert Lie. Foto: TORBJØRN GRØNNING
VANSKELIG Å VELGE RIKTIG: Ordinær bordeaux kan være både dyr og dårlig. Utvalget på Vinmonopolet er heller dårlig når det kommer til gode kjøp i de lavere prisklassene. Men som alltid finnes det en del unntak i bestillingsutvalget, skriver Robert Lie. Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

[bilde, right]• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser. 

(Dagbladet Endelig fredag): Vintesten.

Påsken er sesong for lam, og bordeaux er det klassiske vinvalget.

Det er ikke uten grunn, da vin fra Bordeaux ofte har en del egenskaper som harmonerer godt med lammet.

Lammekjøtt krever smaksrik vin med god tanninstruktur og god syre.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer