Godbiter i kø

Audi A9, Mazda CX-5 og 23 andre verdenspremierer.

EN VANE: Det er stor konkurranse mellom bilmessen i Los Angeles og Detroit om å være den største bilmessen i USA. Foto: NEWSPRESS
EN VANE: Det er stor konkurranse mellom bilmessen i Los Angeles og Detroit om å være den største bilmessen i USA. Foto: NEWSPRESS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside 21. november åpnes dørene på Los Angeles Auto Show, en ledende bil-attraksjon over dammen.

Miljøvennlige biler er alltid populært i California, og de pleier å dominere messen. Men amerikanerne liker luksus - og det finnes nok av høydepunkter for dette publikummet også!

Her er noe av det vi forventer å se på den 71.000 kvadratmeter store bilutstillingen, som lokker med hele 25 verdenspremierer. Audi A9 Et «spøkelsesbilde» og en illustrasjon er alt vi har sett av Audis nye luksusvogn hittil. Men nå skal Audi endelig vise den nye, store 4-dørs A9. Det nye flaggskipet blir en konkurrent til Porsche Panamera og Aston Martin Rapide.

Vi har skrevet mer om Audi A9 tidligere

NYHET: Se hvilken Audi som får fem dører!

BMW X5 M / X6 M BMW skal nå være klare for å vise sine topptrimmede versjoner av SUVene X5 og X6. Vi har sett bilene på vintertesting tidligere i år, og nå rulles verstingutgavene ut til SUV-kunder som vil ha det aller råeste. Med en twin-turboladet 4,4-liters V8-motor på 560 hester skal 0-100-sprinten gå unna på rundt 4 sekunder.

LES TESTEN: Nye BMW X6 er den beste SUVen du kan kjøre

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer