Gode SUV-kjøp til under 200 000

Her er tre gode vinterbiler fra Toyota, Subaru og Honda.

GODT KJØP: Subaru Forester fra 2002-2007 er en mer kompakt og lettkjørt bil med SUV-egenskaper. FOTO Terje Bjørnsen
GODT KJØP: Subaru Forester fra 2002-2007 er en mer kompakt og lettkjørt bil med SUV-egenskaper. FOTO Terje Bjørnsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kanskje ønsker du bare å finne hva slags skiboks du trenger til vinterferien - men tunge vinterdager setter også bilen din på de hardeste prøvene. Det er høysesong for eiere av digre SUV-er med diesel og 4WD som kan peke nese til naboen.

Og ser du etter den rette bilen, kan den bli din til en relativt hyggelig penge. Vi har plukket ut tre populære folke-SUV-er i prisklassen 150 000 til 200 000 kroner.

Toyota RAV4: Folkebil for vinteren En av de mest populære SUV-modellene på markedet er Toyota RAV4, som var i produksjon fra 2000-2005. RAV4 er ikke den rommeligste av små-SUV-ene.

Førerplass og seter er bra, men baksetet er trangt, og i bagasjerommet må du belage deg på å stable i høyden fremfor i lengden.

Imidlertid kjører den svært sportslig. I motsetning til en del av konkurrentene er firehjulstrekken permanent innkoblet, noe som gjør at den er lettere å kontrollere med gassen på vinterføre.

Leter du etter RAV4 i prisklassen 150-200 000 har bilene gått mellom 65 000-200 000 km, og er som oftest av årsmodell 2002-2004.  Her er en mer omfattende test av Toyota RAV4 som som bruktbil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer