Gode viner til vegetarmat

Ved valg av vin er det naturligvis hovedråvaren som bestemmer. En lett salat og en sopprett har helt ulik smak og krever da selvfølgelig også ulik vin. Her er seks gode viner.

Grønnsaker har ofte noe bitterhet på smak kombinert med varierende grad av sødme, avhengig av behandling. Dette kan enkelt løses. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
Grønnsaker har ofte noe bitterhet på smak kombinert med varierende grad av sødme, avhengig av behandling. Dette kan enkelt løses. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer