Godt, men fort glemt på Brasserie Hansken

Servicen best.

BRASSERIE: Hansken holder koken. Maten er bra, servicen bedre. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
BRASSERIE: Hansken holder koken. Maten er bra, servicen bedre. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat Jeg hadde nok ikke tatt med noen hit på date, innrømmet Fredag.

- Men du synes det er bra nok til å ta med meg, svarte Robinson, litt snurt.

- Maten er god, for all del. Men interiøret... Er det ikke litt harry, spurte Fredag og nikket mot dekoren i taket. Der oppe strakk en behansket hånd seg på michelangelosk vis etter en annen.

- Jeg synes det har sin sjarm. En fordel med brasserikonseptet, er jo også at du ikke trenger å pusse opp.

Sjarmen kommer når lokalet eldes, mente Robinson.

Velvillig På Brasserie Hansen ble de to tatt imot av sjefen sjøl, tidligere landslagskokk Yngvar Nilsen. En velvillig kelner dukket også raskt opp på hjørnebordet, både med menyer og brød.

- Jeg fikk hele fire utgaver av dagens meny, sa Fredag lavt og spredte den lille papirbunken utover bordet.

- Kanskje vi bør ta det som et hint om å gå for den?

Og det var absolutt mye som fristet, både fra sesongens meny og det vanlige spisekartet.

Kalv og krabbe Robinson gikk for sesongens treretter (595 kroner), mens Fredag valgte å boltret seg i à la carte-menyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer