Gorenje kåret til beste fryseskap

Forbrukerrådet har testet fryseskap, og vinneren er Gorenje, mens Gram kommer dårligst ut.

BEST I TEST: Forbrukerrådet har testet fryseskap. De tre beste ble Whirlpool (t.v), Gorenje og Miele (t.h.). Foto: Produsentene
BEST I TEST: Forbrukerrådet har testet fryseskap. De tre beste ble Whirlpool (t.v), Gorenje og Miele (t.h.). Foto: Produsentene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forbrukerrådet har testet fryseskap og konkludert med at Gorenje er det beste. Felles for alle skapene er imidlertid at de sliter med å komme ned i lav nok temperatur.

Og skapet fra IKEA var det som klarte færrest kuldegrader..Gradestokken stoppet på knappe 16 minus.

Gorenje tar førsteplassen Forbrukerrådet skriver blant annet om testen at temperaturen er en utfordring for alle skapene, og at få skap klarer seg bra på alle testkriteriene, blant annet brukervennlighet

Gorenje kommer likevel best ut av testen, fordi det rett og slett anses for å være et godt kjøp. "Det er ikke av de dyreste i testen og det ligger i toppen i alle andre kategorier", skriver Forbrukerrådet.

Videre sier de at "det har blant annet høy innfrysningskapasitet, de anbefalte innstillingene er presise og det har en stabil temperatur uansett temperaturen i rommet."

Det er ifølge Forbrukerportalen.no også den fryseren i testen som sløser minst på strømmen.

Sliter med temperaturen Ifølge Forbrukerrådet skal optimal temperatur i et fryseskap ligge stabilt på minus 18 grader, fordi da holder maten seg uten at strømforbruket blir for høyt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer