Gratis app for billigste drivstoff

Syns du prisene er høye, bør du sjekke dette.

LEGG INN PRISEN: Appen er basert på dugnad - altså at mange deler info om bensinprisene. FOTO: Jarl Fr. Erichsen, Scanpix
LEGG INN PRISEN: Appen er basert på dugnad - altså at mange deler info om bensinprisene. FOTO: Jarl Fr. Erichsen, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Appen "Bensinpris" finner de laveste prisene på drivstoff. Men bare hvis brukerne selv deltar.

I artikkelen «De beste bilappene» skrev vi om den svenske appen Gasmacken, som har oppdaterte lister over alle bensinstasjoner som selger biogass i Sverige (og etter hvert flere land), inklusive priser.

Appen Tankfull har en oversikt over samtlige Statoil-stasjoner i Sverige, men viser ikke gjeldende drivstoffpriser.

Nå finner du den norskutviklede appen Bensinpris på Iphones Appstore. Dette er en app som gir deg en oversikt over aktuelle drivstoffpriser på over 1900 bensinstasjoner landet rundt, noe som skal utgjør rundt 95 % av det totale antallet.

Du kan søke på stasjoner i nærheten, laveste priser de siste 24 timer, sist brukte stasjoner og fritt søk etter stasjoner på et gitt sted. Google-kart er også med.

Prisene legges inn på dugnad Men - det er et men, her. Bensinpris drives etter Wiki-prinsippet. Noen sentral oversikt over drivstoffpriser på den enkelte stasjon finnes ikke, så her avhenger nytten av at appbrukerne selv bidrar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer