Hellas blir av mange forbundet med vin av ymse kvalitet.
Dette har lenge også stemt med realitetene, men de seinere åra har det skjedd en tydelig kvalitetsforbedring.
Retsinaen og alkoholtunge, rustikke viner er erstattet med balanserte viner med drue og regionalkarakter.
Produsert vin i over 6500 år
Vinproduksjonen i Hellas strekker seg tilbake hele 6500 år og er en av de første stedene det ble dyrket druer for vinproduksjon.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger