Grete Roede avsluttet livsforlengende behandling

Grete Roede har kjempet mot vekta hele voksenlivet. Nå kjemper hun mot dårlig matlyst og kreften som herjer i kroppen hennes. All behandling er avsluttet - hun ønsker heller å leve litt kortere enn å bli liggende i en seng.

TØFF TID: Grete Roede har sluttet på alle medisiner og behandling. Nå går hun inn en i prosess hun vet utgangen på. - Jeg er redd for alt. Egentlig. Alt det som er ukjent. Så jeg håper jeg har det bra lenge, og så pang, så er det slutt. Foto: Jørn H. Moen
TØFF TID: Grete Roede har sluttet på alle medisiner og behandling. Nå går hun inn en i prosess hun vet utgangen på. - Jeg er redd for alt. Egentlig. Alt det som er ukjent. Så jeg håper jeg har det bra lenge, og så pang, så er det slutt. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer