Grillen på toppen av Ildfjellene er garantert mye større enn din

- Å grille på en vulkan er veldig spesielt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på  db.no/reise.

(Dagbladet): - Akkurat nå er det faktisk ikke så mye mer å gjøre før gjestene rykker inn. Vulkanen gjør jobben, forteller kjøkkensjef Juan Camacho på restauranten El Diablo, i nasjonalparken Timanfaya på Lanzarote.

Grillsesongen nærmer seg, men få kan skilte med en egen vulkan til grillingen.

På restaurant El Diablo - djevelen - har du panoramautsikt til forvridde lavarester, kratre og spektakulære fjellformasjoner.

Maten du får servert, er grillet over jordvarme fra den sovende vulkanen som hadde sitt siste utbrudd i 1824.

Vulkanske spesialiteter - Bienvenidos! Velkommen! Er dere klare for en vulkansk opplevelse? spør kelner Andrés Garcia Mendez, og slår ut med armen mot et ledig bord.

På menyen står en rekke «vulkanske spesialiteter».

- Signaturretten vår er helt klart en halv vulkangrillet kylling, forteller han.

Du kan også velge kyllingbryst, sjømat på spyd, sardiner eller andre grillretter.

Publikum får se med egne øyne hvordan kjøttet grilles over vulkanvarmen. En busslast har nettopp ankommet, og maten ligger og godgjør seg over en enorm «grill» formet ved hjelp av ni lag med basalt og store rister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer