NEW YORK:   New York har nok av opplevelser for gutteturer. Her er det russiske Valerij som byr på det noe av gutta liker, for anledningen på toppen av Rockefeller Center. Her får du også den beste utsikten til Empire State Building.   Foto: Kirsten Margrethe Buzzi
NEW YORK: New York har nok av opplevelser for gutteturer. Her er det russiske Valerij som byr på det noe av gutta liker, for anledningen på toppen av Rockefeller Center. Her får du også den beste utsikten til Empire State Building. Foto: Kirsten Margrethe BuzziVis mer

Gutta på tur i New York

Her er Kongen av New Yorks tips for en weekend for gutta i New York.

||| HOTELL: Thompson LES — Kult og urbant beliggende på Lower East Side. Et designhotell med maskulint interiør og en glimrende restaurant. Prismessig i den nedre delen blant designhotellene.


TORSDAG: MIDDAG:
DBGB — Dette er master-Chef Daniel Boulud sitt upretensiøse og rocka burger-heaven for alle hipstere. Høy stemning og pene mennesker.

NATTKLUBB
The Box. Burlesque-show og nattklubb. Forvent Madonna (hun er der ofte), halvnakne damer og brennende fakler. Hot!

FREDAG: LUNSJ:
Schiller´s Liquor Store. Søsterrestauranten til mer berømte Balthazar og Pastis er et fyrverkeri av et brasseri. Sjekk vinmenyen. Det kan velges mellom Cheap, Decent og Good. Fantastisk. Og det hele serveres i kjøkkenglass. Restauranten speiler nabolaget (LES) utmerket.

MIDDAG:
Ajna Bar . Tidligere Buddha Bar. Interiør og design i toppklasse, spesielt liker vi de svømmende brennmanetene. Bra party i loungen både før, under og etter middagen.

NATTKLUBB:
Avenue. Meget eksklusiv lounge. Interiøret er mørkt og mystisk. De har bevisst valgt det vanlige navnet Avenue, slik at det skal være umulig å google og finne info om denne klubben. Enten er du innenfor, kjenner oss, eller så kan du glemme det!

LØRDAG: BRUNSJ:
The Collective.  Når Loubotinskoene er kjøpt inn til dama hjemme (butikken er rett ved) er det tid for brunsj på Meatpackings aller nyeste sted. Flere avdelinger, riktig klientell og høy stemning.

MIDDAG:
STK. Sexy. Interiøret, menneskene og stemningen. Glem det du kjenner av tradisjonelle steakhouse. Denne varianten kommer med DJ og modeller. Legger du til at maten ikke er så verst heller, så er det beskrivelse god nok.

NATTKLUBB:
Empire Rooftop.  Når man er i New York bør man få med seg en Rooftop. Denne var en av fjorårets største suksesser og kommer man seg opp i den "hemmelige" og lukkede etasjen er lykken gjort. Uansett, Mojitoen er sterk og god!

 THOMSON LES:  Urbant hotell på Lower East Side.
THOMSON LES: Urbant hotell på Lower East Side. Vis mer

Det er nordmannen Atle Hovde som har startet concierge-servicen Kongen av New York. og Concierge Masters, for storbyer som Barcelona, Buenos Aires, Chicago, Dubai, København, Milano, Lisboa, London, Moskva, Praha, Las Vegas, Stockholm, Roma og Sydney for å nevne noen av de mange storbyene som er med i Atles conciergeservice.

En concierge er en som fikser bord på de beste restaurantene, de hotteste nattklubbene og utestedene.
Det koster kr 375 per arrangement å bruke den nye conciergeservicen, og da gjelder bookingen for inntil fire personer.

 ATLE HOVDE:  Startet conciergeservicen Kongen av New York. Foto: John Terje Hellgren Hansen
ATLE HOVDE: Startet conciergeservicen Kongen av New York. Foto: John Terje Hellgren Hansen Vis mer
THOMPSON LES:  Restauranten i designhotellet.
THOMPSON LES: Restauranten i designhotellet. Vis mer