- Hadde lite å by på av pent tøy, undertøy og badeklær

Var uten bagasje på cruiseskipet i åtte dager.

KOMPENSASJON: Turarrangøren er ansvarlig for feil og mangler som blir begått av deres underleverandører, som for eksempel at cruiseselskapet ikke får med seg bagasjen din om bord. Illustrasjonsfoto: QUILTSALAD/CREATIVE COMMONS
KOMPENSASJON: Turarrangøren er ansvarlig for feil og mangler som blir begått av deres underleverandører, som for eksempel at cruiseselskapet ikke får med seg bagasjen din om bord. Illustrasjonsfoto: QUILTSALAD/CREATIVE COMMONS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Send inn dine spørsmål til Dagbladets reiseeksperter.

(Dagbladet): Mange opplever fortvilet at bagasjen kommer fram først en dag eller to etter at de har ankommet målet for reisen. Men hva når reisemålet er et cruiseskip, og kofferten står igjen på land?

Christin opplevde akkurat det da hun reiste på cruise fra Fort Lauderdale med sin mor.

- Vi fikk bagasjen etter flyturen, men ved cruiseskipet glemte å ta den med på om bord, skriver hun til Dagbladets reiseeksperter.

Tok åtte dager Christin og moren var uten bagasje på skipet i åtte dager, og det var lite å få kjøpt på de første havnene de var innom.

- Skipet hadde lite å by på av pent tøy, undertøy og badeklær. Vi fikk derfor ikke den kosen og ferien vi hadde forventet, for alt dreide seg om å få tak i klær, skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer