<strong> UNGDOMSØYA IOS:</strong>  Reis to for en med Apollo til Marco Beach for kr 3448 akkurat nå. Foto: Geir Bølstad
UNGDOMSØYA IOS: Reis to for en med Apollo til Marco Beach for kr 3448 akkurat nå. Foto: Geir Bølstad Vis mer

Halv pris på sydenferie akkurat nå

Spar tusener ved å reise før skoleferien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det gjelder å komme seg av gårde før skoleferien begynner. Da fyker charterprisene i været. Det er i skoleferien charterselskapene skal tjene penger.

En barnefamilie som reiser i mai eller juni kan spare opptil 10 000 kroner på Sydenferien ved å legge den til mai eller juni istedenfor juli eller august. Det er mange tusener å spare for dem som kan reise utenom skoleferien.

Sommerens billigste
Akkurat nå legger charterselskapene ut sommerens billigste reiser. Du kan reise to til samme pris som en, eller få flere tusen kroner i rabatt på mange av de beste feriehotellene om du kan komme deg av gårde nå. Hvis ikke må du vente til slutten av august for å få rimelige Sydenbilletter.

Det vrimler også av restplasser, det vil si usolgte charterreiser i alle kategorier og til de fleste av sommerens reisemål, Hellas, Kypros, Spania, Tyrkia, Italia og Tunisia.

Billigst nå
Resten av mai måned og fram til skoleferien slutter vrimler det av gode reisetilbud. Det er lavsesong for charterselskapene.

Helligdagene tidligere denne måneden førte til fullsatte Sydenfly. Nå er de fleste fridagene brukt opp, og charterselskapene reduserer prisene ytterligere. De sitter inne med massevis av Sydenreiser som må ut for enhver pris før sommerferien. Prisnedsettelsene gjelder i alle kategorier, enten du vil bo ha høy hotellstandard eller satse på en bo rimeligere.

Restplasser
Charterselskapene legger også ut sine restplasser nå, både i spesifisert og uspesifiserte kategorier. Dersom disse reisene ikke selges, selger charterselskapene bare flyreise, til samme reisemål og samme tid som charterreisene.

Kun flybilletter
Flybillettene legger charterselskapene ut uka før avreise, når de ikke får solgt pakkereisene. Flybilletten blir billigere nærmere avreisedagen. Raske koffertpakkere kan gjøre gode kupp ved å bestille flyreise dagen før avreise. På denne tida er det heller ikke høysesong i Syden, sommeren har så vidt startet, og det lett å finne bosted på egen hånd. I motsetning til i august hvor det er fullt og varmt overalt.

HER ER TILBUDENE:
Vi har sjekket hva de forskjellige charterselskapene har av tilbud nå fram til skoleferien, som starter mellom 18. og 23. juni i de forskjellige fylkene i landet.

Familiepakker
Star Tour har familiepakke for to voksne og to barn til mange av sine beste firestjernes ferieanlegg.

Det betyr at familiens feriereise er nedsatt med opptil 8- 9000 kroner for en reise i mai og juni istedenfor i skoleferien. Mange velger derfor høyere hotellstandard framfor billigferie nå når prisene er så lave.

<strong>IOS:</strong>  Det finnes også muligheter til å finne sin egen strand på Ios. Foto: Geir Bølstad
IOS: Det finnes også muligheter til å finne sin egen strand på Ios. Foto: Geir Bølstad Vis mer

De dyreste feriebostedene er alltid mest populære for barnefamiliene på chartertur.

Som for eksempel Blue Village Bella Vista Beach Club i Bulgaria som nå koster kr 11592 for hele familien med all inclusive. Det er nedsettelse på 7200 kroner. Eller Caldera Village på Kreta, nedsatt med over 8600 kroner nå kroner 8692 for hele familien. Også trestjernes Oasis på Sicilia, med gangavstand til stranden, nå kroner 5492, en prisnedsettelse på over 10 000 kroner.

To for en
Også Apollo har tilbud om Reis to for samme pris som en. For eksempel til Skiathos den 29. mai til kr 3638 kroner, det vil si 3638 kroner spart. Eller til Marcos Beach på den populære ungdomsøya Ios, nå kr 3342 for to.

Detur har lagt ut turer til i Sousse i Tunisia fra Oslo, Bergen og Ålesund til kr 3890. Samme pris til tyrkiske Kemer. På hjemmesiden finnes det også en lavpriskalender.

Charterluksus
Ving har lagt ut ukesturer til Tunisia, kjent for sine flotte luksushoteller, fra kr 2500 for en uke. Eller 4000 kroner med all inclusive. Ving har også en lavpriskalender. På nettside legges det hver fredag ut nye supertilbud mellom kl. 11- 15. Abonnerer du på deres nyhetsbrev, kan du gjøre reisekupp da. Ving har også en lavpriskalender.

Lilleputt, som har spesialisert seg på reiser utenfor turisttråkket, selger alle sine reisemål den 29.5 fra kr 1990 for en uke. Nesten like rimelig er to uker, fra kr 2190.

Detur har lagt ut turer til Thalassa Sousse i Tunisia fra Oslo, Bergen, Ålesund, pris fra kr 3890 per person. Samme pris til tyrkiske Kemer. Detur har også lagt ut en lavpriskalender.

<strong> MER IOS:</strong>  Akkurat nå er det chartertilbud til den populære ungdomsøya.
MER IOS: Akkurat nå er det chartertilbud til den populære ungdomsøya. Vis mer

Mens Tyrkiareiser akkurat nå har restplasser fra Bergen til Kemer den 27. for kr 1890, flyreise og uspesifisert bosted til kr 990 og flyreise tur-retur Kemer til kr 890. Billigere blir det ikke på denne siden av sommeren.

<strong>BÅTHAVNA:</strong>  Til Ios kommer man med ferge. Her fra båthavna. Foto: Geir Bølstad
BÅTHAVNA: Til Ios kommer man med ferge. Her fra båthavna. Foto: Geir Bølstad Vis mer
<strong>GRAN CANARIA:</strong> Også til Gran Canaria er det billige charterreiser akkurat nå. Her fra den populære Puerto-Ricostranden. Foto: John Terje Pedersen
GRAN CANARIA: Også til Gran Canaria er det billige charterreiser akkurat nå. Her fra den populære Puerto-Ricostranden. Foto: John Terje Pedersen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer