Avslørte kritikkverdige arbeidsforhold:

Han gikk undercover som lagerarbeider i Amazon

I varehuset fant han en brusflaske med urin fra en kollega som ikke turte å ta pause. - Når man har vært i det miljøet lenge er det ikke sjokkerende, forteller James Bloodworth.

- For meg ble usunn mat en trøst. Hver dag var lik, og uten det ble det en blek, fæl, eksistens. Det er en form form virkelighetsflukt, forteller James Bloodworth om sine uker som arbeider i Amazon. Foto: Privat.
- For meg ble usunn mat en trøst. Hver dag var lik, og uten det ble det en blek, fæl, eksistens. Det er en form form virkelighetsflukt, forteller James Bloodworth om sine uker som arbeider i Amazon. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg var redd det kom til å bli en kjedelig historie av å jobbe på et varelager, men etter at jeg var på Amazon bare en dag var det som om boken skrev seg selv, forteller James Bloodworth.

I 2015 sa han opp jobben som redaktør i den venstreorienterte bloggen «Left Foot Forward» for å gå undercover i den britiske arbeiderklassen. I løpet av våren var han først tre uker i Amazon, deretter hjemmehjelp i helsesektoren, telefonselger og sjåfør i Uber.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer