Du leser nå Dagbladet Pluss
- For meg ble usunn mat en trøst. Hver dag var lik, og uten det ble det en blek, fæl, eksistens. Det er en form form virkelighetsflukt, forteller James Bloodworth om sine uker som arbeider i Amazon. Foto: Privat.
- For meg ble usunn mat en trøst. Hver dag var lik, og uten det ble det en blek, fæl, eksistens. Det er en form form virkelighetsflukt, forteller James Bloodworth om sine uker som arbeider i Amazon. Foto: Privat. Vis mer

Avslørte kritikkverdige arbeidsforhold:

Han gikk undercover som lagerarbeider i Amazon

I varehuset fant han en brusflaske med urin fra en kollega som ikke turte å ta pause. - Når man har vært i det miljøet lenge er det ikke sjokkerende, forteller James Bloodworth.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg var redd det kom til å bli en kjedelig historie av å jobbe på et varelager, men etter at jeg var på Amazon bare en dag var det som om boken skrev seg selv, forteller James Bloodworth.

I 2015 sa han opp jobben som redaktør i den venstreorienterte bloggen «Left Foot Forward» for å gå undercover i den britiske arbeiderklassen. I løpet av våren var han først tre uker i Amazon, deretter hjemmehjelp i helsesektoren, telefonselger og sjåfør i Uber.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer