Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hanne Marie ble nektet prestejobb og overfalt. Nå har hun fått sin Sigrunn i Miami

Hanne Marie Frostlid har opplevd mer det siste året enn mange gjør et helt liv.

BLE PREST I SEPTEMBER: I vår var hun i ferd med å gi opp presteyrket, men de siste månedene har Hanne Marie Iaursulëiel Frostlid jobbet som vikarprest i Norderhov Kirke på Ringerike. -  Det er veldig fint å ha en normal prestetjeneste, og her har jeg blitt veldig godt mottatt, både av kollegene og menigheten, sier hun. Foto: Bjørn Langsem
BLE PREST I SEPTEMBER: I vår var hun i ferd med å gi opp presteyrket, men de siste månedene har Hanne Marie Iaursulëiel Frostlid jobbet som vikarprest i Norderhov Kirke på Ringerike. - Det er veldig fint å ha en normal prestetjeneste, og her har jeg blitt veldig godt mottatt, både av kollegene og menigheten, sier hun. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

På nyåret reiser Hanne Marie Frostlid til sjømannskirken i Miami sammen med kona.

- Noen har spurt om jeg flykter fra Norge ved å ta denne jobben i Miami - det gjør jeg ikke. Men etter alt som har vært må jeg innrømme at det blir litt deilig å reise av gårde, det må jeg si. Jeg gleder meg veldig.

Hanne Marie Iaursulëiel Frostlid sitter ved vinduet på Baker Hansen på Adamstuen i Oslo med kaffe og scones. Håret er kort, klipt på impuls, hun har øredobb i nesa og ser hakket yngre og kulere ut enn en gjennomsnittlig norsk prest.

I september ble hun omsider ordinert i Frogner kirke i Lier, og i sin tale sa biskop Per Arne Dahl: «Jeg ser en flott kristen jente som er vokst opp i denne bygda. Jeg ser en moden teolog og et bevisst og engasjert medmenneske som vil bli en berikelse for kirke og samfunn.»

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?