Hanne Marie ble nektet prestejobb og overfalt. Nå har hun fått sin Sigrunn i Miami

Hanne Marie Frostlid har opplevd mer det siste året enn mange gjør et helt liv.

BLE PREST I SEPTEMBER: I vår var hun i ferd med å gi opp presteyrket, men de siste månedene har Hanne Marie Iaursulëiel Frostlid jobbet som vikarprest i Norderhov Kirke på Ringerike. -  Det er veldig fint å ha en normal prestetjeneste, og her har jeg blitt veldig godt mottatt, både av kollegene og menigheten, sier hun. Foto: Bjørn Langsem
BLE PREST I SEPTEMBER: I vår var hun i ferd med å gi opp presteyrket, men de siste månedene har Hanne Marie Iaursulëiel Frostlid jobbet som vikarprest i Norderhov Kirke på Ringerike. - Det er veldig fint å ha en normal prestetjeneste, og her har jeg blitt veldig godt mottatt, både av kollegene og menigheten, sier hun. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På nyåret reiser Hanne Marie Frostlid til sjømannskirken i Miami sammen med kona.

- Noen har spurt om jeg flykter fra Norge ved å ta denne jobben i Miami - det gjør jeg ikke. Men etter alt som har vært må jeg innrømme at det blir litt deilig å reise av gårde, det må jeg si. Jeg gleder meg veldig.

Hanne Marie Iaursulëiel Frostlid sitter ved vinduet på Baker Hansen på Adamstuen i Oslo med kaffe og scones. Håret er kort, klipt på impuls, hun har øredobb i nesa og ser hakket yngre og kulere ut enn en gjennomsnittlig norsk prest.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer