Har «alt du kan forestille deg i fantasien, er virkelig» som motto

Dette hotellet tar deg til en helt annen verden.

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Med mottoet «alt du kan forestille deg, i fantasien er virkelig» tar det belgiske hotellet  La Balad des Gnomes sikte på nettopp dette.

I hotellets ti ulike rom har arkitekten Domenic Noel satt sine indre fantasier til live. 

Enten du ønsker å bo inni den trojanske hest, sove i et skip eller bo som en hobbit, kan «La Balad de Gnomes» ta deg med til en helt annen verden. 

Flukt fra hverdagen Eier og arkitekt Noel sier til Daily Mail at han ønsket å skape en hverdagsflukt for gjestene sine.

- Hotellet vårt er en unnslippelse fra den moderne hverdagens stressende atmosfære. Når gjestene våre reiser på morgenen sier de at de  føler at de har vært  i en helt annen verden.

Noel er spesielt opptatt av miljøet og ønsket å lage et hotell som ivaretok skogen på best mulig måte.

- Jeg ville bruke helt naturlige ressurser for at hotellet skulle være i harmoni med omgivelsene rundt.

Ned til hver minste detalj er hotellet konstruert av materialer fra naturen.

I harmoni med naturen På rommene finnes trebadekar, lamper som holdes oppe av grener og utstoppende fugler som dekor. I samspill skaper de en verden som ligner den vi ser for oss i eventyrene.  

- Jeg ville at hotellet skulle se ut som en barndomsfantasi slik den utspiller seg fra eventyrene og historien. 

MUNKEBAD: På rommet med navnet «fortvilet munk» er detaljene inspirert av middelalderen med fargede glassvinduer og naturtro eleganse. Foto: LA BALLADE DES GNOMES
MUNKEBAD: På rommet med navnet «fortvilet munk» er detaljene inspirert av middelalderen med fargede glassvinduer og naturtro eleganse. Foto: LA BALLADE DES GNOMES Vis mer

Rommene forteller alle sin historie enten det er fra den greske mytologien, middelalderen eller kjente eventyr som Hobbiten.

Prislappen for en natt i Noels verden som ligger nærmere bestemt i Durbuy i provinsen Luxemburg i Belgia, ligger på 1225 norske kroner. Med bare ti rom til disposisjon anbefales det å være tidlig ute med bestillingen.

TROJANSK HEST: En av hotellsuitene er utformet som en trojansk hest hvor du får egen spisestue og flere soveplasser. Foto: LA BALLADE DES GNOMES
TROJANSK HEST: En av hotellsuitene er utformet som en trojansk hest hvor du får egen spisestue og flere soveplasser. Foto: LA BALLADE DES GNOMES Vis mer