Sydenferie:

Har du glemt å bestille sydentur? Nå kan du gjøre kuppet og få sommerferien til halv pris

Gode tips som kan sikre deg en rekordbillig ferie.

UT PÅ TUR: Sydenturer selges nå til halv pris dersom du leter på reiseselskapenes restplass-sider. Pakker du reisen selv, med fly fra reiseselskapet og finner overnatting selv så kan du spare enda mer. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
UT PÅ TUR: Sydenturer selges nå til halv pris dersom du leter på reiseselskapenes restplass-sider. Pakker du reisen selv, med fly fra reiseselskapet og finner overnatting selv så kan du spare enda mer. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter at delere av Norge opplevde den varmeste mai noen sinne, og en tørr og varm start på juni, har høytrykket etter sydenturer dempet seg. Det er godt nytt for deg som går i reisetanker, men som ennå ikke har bestilt.

Flere av de store reiseselskapene selger nå sydenturer for halv pris. Dersom du kan kaste deg rundt på kort varsel og dra om en dag eller to kan du gjøre et kupp. Men også for dem som trenger litt mer planlegging er det gode nyheter i sikte.

Drømmeturen

Men hvor skal du lete for å finne de billige reisene? Det enkleste er å starte søket på reiseselskapenes restplass-sider. Her legges det ut nye turer daglig.

La deg ikke lure til å tro at alt dette er restplasser i ordets rette forstand. Det kan også være turer som reiseselskapene ønsker å legge ut som lavpristurer eller til kampanjepriser for å øke oppmerksomheten rundt nye steder og steder som er litt «tungsolgte». Du kan med andre ord finne restplasser i august og september allerede i dag.

- Men når finner man de aller billigste turene?

- Det er alltid litt vanskelig å si noe om pris fordi det endrer seg hele tiden. Det er stort sett to-stjerners og tre-stjerners tilgjengelig på restplass for reiser akkurat nå, det er jo ikke så aktuelt for alle. Hvis man kan reise i august så er utvalget større, sier Nora Aspengren, informasjonsansvarlig i Tui.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer